29.09.11

Moosid ja seebid :)

Täna on Mihklipäev ja traditsiooniliselt toimub meie lasteaias Mihklilaat. Põhiliselt müüakse seal õunu, porgandeid, sibulaid jne. Alati on aga vahvaid üllatajaid, nt moose, muffineid, isetehtud komme ja muud. Sellel aastal otsustasin, et teen ka lapsele kaasa midagi muud. Otsustasin keeta moosi. Algselt oli plaan teha õunamoosi, aga kuna õuna oli siiski vähe, panin peoga mustikaid juurde ning valmis sai hoopis õuna-mustikamoos. Mmmm, hea sai, lubasin lastele, et teen meile ka mõned purgid.
Lasteaia laadapurgid said aga väiksed ning külge sai pandud ka kollased paelad, et oleksid rõõmsamad.Mõned päevad tagasi proovisin ära ka kodus olnud seebimassi ning tegin mõned seebid. Kõige heledamad on saialilledega, kõige tumedamad on kohvi-seebid ning need keskmised maasikapulbriga.


Saialille-seebist püüdsin ka lähedalt pilti teha, sest need on mu lemmikud. :D
Ps. 101st asjast on vahepeal valminud 79 (laadakraam), 57 (laulsin kõvasti ja valesti - vahva oli), 30 (lastele tegin hommikusööke ka), 95 (sealt said tehtud seebid ja vaiguehted, mis mulle aga ei meeldinud ja muljet ei avaldanud) ja 56 (poole viienda klassi eesti keelest on omandatud, teine pool ootab teist poolaastat).

2 kommentaari:

  1. Nii! tahan ka selliseid seepe! (teha?)
    Räägi lähemalt - mis vormid, mis mass, mis....
    Jube kenad igatahes!

    VastaKustuta