03.12.15

Kohustuslikud jõuluetendused!

Meil on tavaks, et enne jõule käime kindlasti lastega teatris (muul ajal ikka käime ka). Seekordne jõulutükk oli "Lotte unenäomaailmas". Kuna ma olen enne ka oma kõige pisemaga (hetkel 4-aastane) teatris käinud, siis hirmu küll ei olnud, et kas ta ikka jõuab vaadata. Ja jõudis ka ja võin juba etteruttavalt öelda, et talle meeldis väga. Isegi nii väga, et kui vanaema teise lapselapsega Lottet vaatama läks, oli meie väikemees väga pettunud, et tema kaasa ei saanud. Lotte on juba saanud klassikaks ehk et meeldis ka 11-aastasele ja 34-aastasele. Kõik me nautisime ühtemoodi. Mina tundsin küll natuke puudust Gerli Lotte Padarist, aga õnneks oli ka Adeele Lotte Sepp täitsa lahe! Minu vaieldamatuks lemmikuks oli aga Kärt Tammjärv, no ta lihtsalt on nii mõnus laval, et ma tõesti nautisin tema mängu! Ilmselt leidsin Vanemuises oma uue lemmiku!!!

Laula koos Lottega: http://www.vanemuine.ee/laul-paljudest-headest-asjadest/

Lisaks lastele otsime ka meie suured jõuludeks mõne vahva kontserdi, mida kuulata ja vaadata. Seekord valisime klassika ehk Kaunimate Aastate Vennaskonna jõulukontserdi. Oo, nad on mõnusad, see lavalt õhkuv sünergia ja positiivsus on lihtsalt võrratu! Kui keegi veel ei ole neid mingil kummalisel põhjusel nautinud, siis minge kindlasti! Siin teile aga üks varasem meenutus!


Muidugi vaatan ma telekast ära ka kõik "Üksinda kodus" ja "Visa hinge" filmid, sest no jõulud ilma nende filmideta polekski ju nagu jõulud! :)

Kas teil on midagi, mida kindlasti jõulude ajal vaatama või kuulama peate?

Lisaks sai tegelikult täiesti plaaniväliselt vaadatud ka Rakvere teatri uut etendust "Must prints". Külmajudinad jooksevad üle keha, sest no oli hea ja selline teistmoodi hea. Natuke naljakas, mõtlemapanev ja tegelikult väga-väga kurb. Ei tahagi kohe rohkem rääkida, minge parem vaadake ise: http://www.rakvereteater.ee/teater/lavastus/must-prints/. Ps. Ja need näitlejad, Rakvere teatris vist ainult väga head näitlejad ongi (lisaks muidugi tõeline täht Hannes Kaljujärv)!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar