26.02.14

Te veel kuulete temast...


Teate, mida ma hindan tänapäeva noortes. Ma hindan seda sihikindlust, mis neis on. Kui ikka siht on silme ees, siis liigutaksegi muudkui edasi ja edasi. Või on see minu laste ja nende sõprade puhul ainult nii? :)

Minu vanem tütar teatas juba lasteaias 5-aastaselt, et temast saab suurena baleriin (tõestuseks on alles tema õpetaja Karini täidetud lehed, kus peal kirjas laste tulevikuplaanid). Tol ajal ma ei võtnud seda juttu eriti tõsiselt, aga tõsi ta on, et esineda armastas ta juba siis.
Kui Laureen oli lasteaia viimases rühmas, sai suure surve all ta siiski balletitrenni viidud. Valituks osutus IDA Tantsukool. Esimene õpetaja Merily oli imearmas neiu ja Laureeni soov baleriiniks saada üha kasvas.

Siin need tulevased staarid on oma esimesel balletiaastal:

Aastad möödusid, vahepeal oli ka väike kriis, kui tekkis tüdimus, sest selgeks sai et kõik see ei olegi lust ja lillepidu, vaid kõva trenn ja töö. Tookord sai tehtud kokkulepe, et aasta tuleb lõpuni käia. Uuel sügisel aga oli vaja kindlasti uuesti trenni minna. Täna ütleb Laureen ka ise, et on väga õnnelik, et ma tal kohe ära tulla ei lasknud.
Sellel laupäeval oli IDA Tantsukooli 20-aasta juubeli etendus "Kauni kunsti hoidja". See oli tõeliselt ilus ja rõõm oli näha, et Laureen liigub sihikindlalt oma unistustele lähemale. Ma olen uhke! Unistused täituvad ainult siis, kui nende poole ka püüelda. Aga unistada tuleb suurelt!!!

Photo: Kstina Vallimäe

Suur tänu IDA Tantsukoolile ja sealsetele õpetajatele unistuste täita aitamise eest!!!

3 kommentaari:

  1. Kas pole mitte uhke vaadata ja imetleda Laureeni pühendumust? Isegi minul on uhke tunne. Ja no oli ilus vaadata. Kohe nagu päris. Ma juba kujutasin teda maailmalavadel ette:)

    VastaKustuta
  2. Hämmastav,mida ta suudab!Ta elab nii tantsu sisse,kõik need emotsioonid.Alati kui teda näen mõtlen,kuidas ta seda kõike saavutanud on.Sooviksin ise olla nii edukas ja selliste oskustega! Ta on väga-väga edukas praegu ja ka tulevikus.Selles pole kahtlustki.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma vaatasin ka seda, KUI VÄGA ta tantsu sisse elab, imetlusväärne!

      Kustuta