15.07.10

Vaarka-šokolaadi marmelaad

Sellel aastal otsustasin, et püüan teha selliseid hoidiseid, mis ei ole just tavapärased. Algust sai sellega juba tehtud Põllega päeval, kus tegime ühiselt naadivarred küüslaugu-mee marinaadis. Nüüd siis tegin oma koduse katsetuse ehk...

Vaarika-šokolaadi marmelaad

500 ml vaarikaid
450 ml tumedat Muscovada suhkrut
100 g tumedat šokolaadi (vähemalt 70%)

Vaarikad ja suhkur keema, keeta 15 minutit segades. Tõsta segu tulelt ja lisa šokolaad. Lase veidi jahtuda ning tõsta purki.

Kommentaar: Retsepti leidsin Toidutarest, ainult šokolaadi panin veidi rohkem. Sai tõesti jube-jube magus, aga soojade pannkookidega tasub proovida. Niisama süüa on isegi mulle liiga magus. Aga samas usun, et mu tumeda šokolaadi fännist emale peaks see väga hästi sobima (panen jõuludeni ootele).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar