17.07.09

Sõbranna ema!

Olete te kunagi mõelnud sellele, kuidas võib mõni lapsepõlves kuuldud asi meid kummitama jääda?

Mul on üks sõbranna (no tegelikult on mõni veel ikka) ja sellel sõbrannal on puhtusefriigist ema - no ausõna, mina ei ole suuremat korraarmastajat näinud! No ja kunagi ammu-ammu (kui ma veel noor olin) see ema ütles, et korralikes peredes pestakse põrandat IGA PÄEV!!! Aga mina ju ei pese!?! Hea kui ikka korra nädalas pestud saab. No ja nüüd kui see sõbranna mulle külla tuleb, siis ma alati hirmuga pesen ikka samal päeval põrandad ära. No et äkki muidu veel räägib oma emale, et näed, tal polnudki põrand pestud... :D Täna just mõtlesin, et appi-appi, kui see ema mulle külla tahaks tulla (no me saime kunagi suhteliselt hästi läbi), siis ma vist peseks nädal aeg jutti iga päev põrandaid ja sellel külastuspäeval kohe kaks korda - hirmuga kohe!!!

No see selleks, põrandatega saame hakkama! Aga sellele emal oli oma tehnika, kuidas pidi padjapüüre pärast pesemist ja triikimist kokku voltima - ja ainult nii oli õige!!! (Me pidime sõbrannaga väiksena terve hunniku ümber voltima!!!) No ja mida mina nüüd teen??? Kedagi teist ligi ei lase, voldin ise ja täpselt nii nagu minu arust õige on... AGA - kõik peavad ühtemoodi olema!!! Ükskord mu õde voltis valesti ja no siis ma pidin pärast üle tegema. Nii palju ma sellelt sõbranna emalt õppisin, et õele traumat ei tekitanud - ei pannud teda uuesti tegema, ma isegi ei öelnud talle midagi... Muidu hakkab ka veel mingit oma süsteemi leiutama. :DDD

Mulle on muid kiikse ka külge jäänud, aga nende tekkes ei "süüdista" sõbranna ema - midagi olen ju ikka ise ka õppinud :DDDDD Aga sellest juba teine kord!

6 kommentaari:

  1. hmmmm....ma voldin ka padjapüüre OMA tehnika järgi. Kas võrdleme kunagi:D

    VastaKustuta
  2. ahjaa...mina ei pesnud põrandaid TERVE juunikuu, alles siis kui....;)

    VastaKustuta
  3. Ma väga loodan, et see n.ö lapsepõlvetrauma on väikene liialdus ja ehk see põrandapesulugu siiski kuidagi üldisest kontekstist välja rebitud, aga jah, oli küll kunagi aeg, kus sellised asjad olid minu jaoks üsnagi olulised. Muidugi on aeg teinud oma korrektiivid ja kuigi hindan puhtust ja korda jätkuvalt, ei ole see teema enam absoluutselt sellise tähtsusega -praeguseks sobib mulle endale ka see, kui jõuan olulisemate asjade kõrvalt seinaäärtesse kogunenud tolmurullid kokku korjata (pesu, v.a esemed, mida peab, ma ka enam ei triigi, aga seda vajalikum on see õigesti kuivama riputada ja kokku voltida - kas uus kiiks?). Eks minagi olen aja jooksul arenenud :) ja nüüd leian, et kui mul oma pesemata põrandaga toas, triikimata riietega seljas jne on endal ok olla, siis on hästi ja teistele meeldimise pärast ma enam suurt ei pinguta (tegelt valetan - vahel ikka) ja nii tee ka Sina - kui Sulle sobib, siis see ongi tähtis.

    VastaKustuta
  4. Eks ikka on sellel jutul liialduse-mekk juures ja pealegi on jube hea OMA kiiksud ju kellegi teise kraesse ajada ;) Nüüd siis aga põrandata pesema :DDDDD

    VastaKustuta
  5. sõbranna ema omanik4. sept 2009, 14:05:00

    teate, mis me võiks teha? Kiiksu võrdluse võistluse:D

    VastaKustuta