29.03.12

Heegeldused

Vahepeal mõned kiired heegeldused (heegeldada ma armastan). Enesetunne pisut kehva, eks kevadised tuuled on väheke kallale kippunud, seega nautige pilte!





Esimesed seemned on ka juba tärganud, nii et kevad on kohal (hoolimata täna hommikul sadanud lumest).

28.03.12

Isetegijate kokkusaamine

Tere taas!

Ühel kaunil pühapäeval kohtusid Tartu isetegijad Ülenurmel, kus toimus tavapärane kokkusaamine. Olgem täpsed - kellele tavapärane, kellele eriline. :P Mulle see viimane, sest ausalt öeldes, ma isegi ei mäleta enam, millal ma viimati mõnel IT kokkusaamisel käisin... Kuid seekord tuli õpetama Viki ja no mitte kuidagi ei saa ju siis minemata jätta. Seda enam, et ma juba ammu olen tahtnud neid tema vahvaid karpe teha.

Enne kohalejõudmist (tegelikult juba paar päeva varem) oli kerge ärevus sees, sest kohaletulijate nimekirja lugedes võttis ikka jala värisema. :D Nii palju võõraid nimesid, no täpne olles, nimed olid ikka tuttavad, aga nägusid kartsin, et ei tea mitte. Õnneks läks hästi ja sisse astudes paistis juba kaugelt Sapsi oma kohvitassiga (nagu vanasti icj7) ja sealsamas ka Noor Perenaine, nii et ärevus vahetus rahuloluga. :)

Karbi tegemine oli äärmiselt tore, sest õpetaja Viki oli põhjalik ja alati olemas, igale küsimusele tuli kiirelt vastus. Mina ei teinud standartmõõtudes karpi, vaid tegin väiksema. Eesmärgiga sinna mõni kaunis ehe pakendada. :) Kaunistamisel teadsin juba ette, et tahan karpi katta kangaga, seega olin ka kanga kaasa võtnud. Saan julgelt öelda, et jäin rahule, karp sai täpselt selline nagu soovisin. :)

Ja siin ka pildid:




Järgmiste tegemisteni!

Heily