18.11.11

"Viimane tango"

Käisime eile vaatamas kontsert-etendust "Viimane tango". Hea oli, lausa väga hea!!! Ma tundsin uhkust, et ma olen tartlane, sest olgem ausad, "Kaunimate aastate vennaskonna" mehed seostuvad mulle siiski ennekõike Tartuga. Enne etendust tahtsin veidi tutvuda Pallase ja pallaslaste ajaloo ja loominguga, et oleks mõnusam vaadata, aga kahjuks ei jõudnud... Õnneks olen elu jooksul siiski ühtteist kõrva taha pannud ja sain aru, millest jutt... Aga uurin nüüd tagantjärgi ikkagi täpsemalt üle, mis, kus, kuidas ja miks.

Kui keegi veel pole millegi pärast seda kontsert-etendust näinud, minge kindlasti vaatama (kõlakad käivad, et jaanuaris tulevad nad uuesti). Kuulates-vaadates tunned kogu oma hinge ja kehaga SEDA, nimetagem seda siis "Tartu Vaimuks" või millekski muuks... Hea oli!!!

08.11.11

12 kotti

Lubasin endale, et on viimane aeg õppida õmblema ja selle tarbeks on mu 101s sees ka punkt, et õmblen 12 kotti. Oleks ma teadnud, et see tee nõnda raske on, oleks ehk tekkinud tahtmine loobuda... Aga saame hakkama!!! Olgem ausad, see kott ehk teine kott edenes juba palju mõnusamalt ja ma isegi nautisin õmblemist :P

Aga pildid ikka ka minu esimesest õmmeldud pesulõksukotist. :D



Ps. Kes tahab järgi teha, siis soovitan piiluda www.isetegija.net ja seal olevasse õmblemise alafoorumisse, kus on õpetus täitsa olemas :)

07.11.11

Sokid endale

Just nii-just nii, esimest korda kudusin iseendale sokid. Kui nüüd päris aus olla, siis need on üldse minu hmm... vist neljandad kootud sokid ja täitsa esimesed kahevärvilised!!! Mustri leidsin Dropsi lehelt. Pikka juttu ei heieta, las pildid räägivad iseenda eest: